Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
13 foto Hodnocení 12× Jak uchovat vánoční cukroví bez plastových krabiček? Poradíme vhodné alternativy
9 foto Hodnocení 1× To nejlepší z babiččina zářijového receptáře: Využijte bohatou hojnost úrody
5 foto Hodnocení 188× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
9 foto Hodnocení 3× Jakých chyb se lze dopustit při skladování masa po zabíjačce? Buďte důslední
6 foto Hodnocení 5× Jak pečovat o uložená jablka? Poradíme také, jak uskladněná jablka spotřebovat
7 foto Hodnocení 4× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
12 foto Hodnocení 14× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
5 foto Hodnocení 6× Jak uchovat letní jablka? Několik tipů, jak prodloužit trvanlivost letních jablek
18 foto Hodnocení 5× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
7 foto Hodnocení 2× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Královské chutě: Britská královna Camilla nesnáší papriky, vyhýbá se chilli a česneku, nikdy ale neodolá klasice fish and chips