Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
6 foto Hodnocení 3× Jak připravit záhony na novou zahrádkářskou sezónu. Na čem závisí kvalitní úroda
7 foto Hodnocení 4× Jak zavařit jablka do sklenic? Jednoduchý návod pro začátečníky krok za krokem
6 foto Hodnocení 169× Jak zazimovat celer? Začátečníkům poradíme, jak bulvový celer připravit na zimu
5 foto Hodnocení 4× Proč nejíst zelené nebo naklíčené brambory? Postarejte se o správné uskladnění
Video Hodnocení 28× Jak zavařit rajčata ve vlastní šťávě? Tento jednoduchý recept je naprosto geniální
12 foto Hodnocení 10× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
8 foto Hodnocení 10× Tajemství dokonalého rajčatového salátu. Víme, které ingredience nesmí chybět
Jak na sušená rajčata krok za krokem: Tradiční postup je na slunci, nejsnáz to ale jde v sušičce a v troubě to zvládne každý
11 foto Hodnocení 11× Jak zpracovat přerostlé cukety? Několik praktických tipů na jejich zužitkování
8 foto Hodnocení 4× Desatero rad na téma zpracování rajčat: Jak zachovat chuť i výživové hodnoty
5 foto Hodnocení 33× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
7 foto Hodnocení 6× Jak zpracovat pálivé papriky? Přinášíme hned několik způsobů, jak s nimi naložit
8 foto Hodnocení 17× Chilli švestková omáčka: Využijte úrodu švestek a připravte pikantní omáčku k masu
6 foto Hodnocení 18× Báječná omáčka z čerstvé cukety a paprik: Má mnoho využití a jde i lehce zavařit
Delikátní spojení sladkého a slaného? Připravte si kuře se švestkami podle těchto tří variací, nebudete litovat!
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz