Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
10 foto Hodnocení 4× Jak nakrájet vařené, dušené nebo pečené maso? Poradíme, zda po vláknu či přes něj
5 foto Hodnocení 51× Jak udělat paštiku z vařeného masa? Chutně, snadno a především bez konzervantů
4 foto Hodnocení 34× Vepřové koleno je poctivou klasikou, která kraluje českým hospodám i domácnostem
5 foto Hodnocení 10× Jak zpracovat vařené kuřecí maso? Zkuste pomazánky, zapékaná jídla nebo saláty
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
6 foto Hodnocení 150× Co dělat, když je maso tvrdé? Máme několik vychytávek, jak masu pomoci změknout
6 foto Hodnocení 1× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
8 foto Hodnocení 10× Jak uvařit vepřový jazyk? Víme, jak se má s touto mimořádnou surovinou zacházet
Studenti učí vařit studenty. S aplikací List-N-Eat budou v červenci reprezentovat Českou republiku na největším mezinárodním klání startupů v Istanbulu
Hovězí na houbách podle ČSN: Šťavnatá česká klasika s úžasnou houbovou chutí a vůní je nejlepší z čerstvých hub