Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
4 foto Hodnocení 34× Vepřové koleno je poctivou klasikou, která kraluje českým hospodám i domácnostem
5 foto Hodnocení 7× Jak zpracovat vařené kuřecí maso? Zkuste pomazánky, zapékaná jídla nebo saláty
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
6 foto Hodnocení 145× Co dělat, když je maso tvrdé? Máme několik vychytávek, jak masu pomoci změknout
6 foto Hodnocení 1× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
8 foto Hodnocení 10× Jak uvařit vepřový jazyk? Víme, jak se má s touto mimořádnou surovinou zacházet
Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru