Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
4 foto Hodnocení 29× Vepřové koleno je poctivou klasikou, která kraluje českým hospodám i domácnostem
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
6 foto Hodnocení 137× Co dělat, když je maso tvrdé? Máme několik vychytávek, jak masu pomoci změknout
6 foto Hodnocení 1× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
8 foto Hodnocení 7× Jak uvařit vepřový jazyk? Víme, jak se má s touto mimořádnou surovinou zacházet
Co se zbylými knedlíky? Recept na rozstřelené knedlíky s vejci si zamiluje každý, postup je snadný, chuť božská
Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Chlad 30 min