Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené uzené žebro s křenovou "brkaší"

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2012 19:18

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dostala jsem domácí uzené žebro a je to o 100% chutnější než kupované :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LADISLAV

17. 12. 2017 21:56

Eliza: dobrý den,tu kaši dělám často,do horkého mléka dám nastrouhaný křen ,ručním mixérem rozmixuji a naleji do brambor a rozšlehám.:-K

Dana61

10. 7. 2012 09:23

mám hlad :-p skvělé:yes::-D brkaši s křenem jsem ještě nedělala

jarka skrobakova

6. 7. 2012 10:52

:yes::yes::-p moc pěkné:-)):-K:-K:-p

nofrona

6. 7. 2012 10:45

Eliza::-)já su;-) moravák jak poleno tak někdy něco plácnu:-D:-D
Kaše je dobrá, křen mám vlastní, dala jsem ho do mixéru, byl "šťavnatý" a byla z něj kaše;-). V obchodech je to o něčem jiném, je to suché "něco" co trochu chutná a voní po křenu.
Některé podobné recepty taky nechápu, jen mazájí a přidávání mi nejde:-S

Eliza Eliza

6. 7. 2012 10:18

nofrona: :-K:-8:-8 určitě ne češtinářská chyba, jen je to trochu zvláštní výraz, znám ho prostě v jiném významu;-)
Jinak já podobné recepty nepřidávám, spíš je u svých receptů příležitostně mažu, to když jich někdo v záchvatu aktivity přidá kolem dvaceti...;-):-D
Kaše s křenem mě hodně zaujala, musím ji zkusit:-p

Iljusa Iljusa

6. 7. 2012 09:19

Velmi zajímavá kaše :yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 7. 2012 08:40

Jůů to vypadá prudce jedle;-)+:-p:yes:

nofrona

6. 7. 2012 06:55

Eliza:
Máš opraveno, ale proč ne vyděláme? Asi se ptám hloupě, v receptech je to tak normálně ne, nebo češtinářská chyba?
Jo hodně na jemno;-), ale hodně:-D:-D
Podobný můžeš přidat;-)

Eliza Eliza

6. 7. 2012 00:31

Moc se mi to líbí a posílám bod, i když nepochybuji, že podobné recepty jsou tu mockrát. Křenová bramborová kaše je lákavá, ovšem jak se "vydělává" maso z vývaru opravdu nevím...asi se vyndá.;-) Ještě se zeptám - jak se čerstvý křen rozmixuje na kaši? Nepotřebuje k tomu nějaké pojidlo? Nebo je tím myšleno, že je hodně jemně postrouhaný?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 7. 2012 22:33

:-p:-K:yes:

Colombo65 Colombo65

5. 7. 2012 21:59

Domácí, je domácí ;-);-);-) Lahodný talíř :yes: Ten detail u foto č.2 - prosím o převedení do 3D rád bych totiž ochutnal :-D:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vařená uzená žebra vařené uzené žebra vařené uzené žebro vařená vepřová žebra vařené žebra vařené uzené kosti uzená žebra vařená vařená žebra vařená vepřová žebra recept uzená žebra recept vařená uzené žebra varene veprove zebra uzené žebra vařené uzené žebro vařené domácí uzená žebra vařená uzená žebra recept uzene zebra varena uzená žebra domaci uzene vepřové žebro vařené

Suroviny: žebra uzená, koření nové koření, libeček, brambory, křen, mléko, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Vařené uzené žebro s křenovou "brkaší"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jzrg