Vařené koleno s křenem a hořčicí
Vepřové koleno můžeme jednoduše připravit v tlakovém hrnci. K dochucení stačí použít pepř, libeček a sůl. Servírujeme ho s čerstvým chlebem, křenem a hořčicí. Kromě vařeného kolena získáme silný vývar, který můžeme použít například do guláše.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Moje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Nejnovější recepty
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 55 minutami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 2 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 3 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 4 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 5 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno,
ovarové koleno recept,
ovarové koleno v papináku,
jak dlouho varit uzene koleno,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
jak vařit ovarové koleno,
vařené uzené koleno nejlepší,
vařené uzené koleno,
ovarové koleno v tlakovem hrnci,
varene veprove koleno,
jak dlouho varit koleno,
recepty vepřové koleno ovarové,
vařené vepřové koleno nejlepší recepty,
recept na ovarove koleno,
uzené koleno varene,
varene veprove uzene koleno,
jak dlouho vařit ovarové koleno,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
libeček,
pepř celý,
křen,
hořčice plnotučná,
pepř bílý mletý
Komentáře (22)
Uvařím ho ve vodě. Přidám ještě česnek a bobkový list. Na oběd ještě přiškrábu brambory, k tomu křen a hořtici.
Já vím, není to žádná dieta, ale snad se pro jednou nic nestane.
Vývar nechám schládnout a odeberu mastné. Hodí se na omáčku nebo polévku.