Vařené koleno s křenem a hořčicí
Vepřové koleno můžeme jednoduše připravit v tlakovém hrnci. K dochucení stačí použít pepř, libeček a sůl. Servírujeme ho s čerstvým chlebem, křenem a hořčicí. Kromě vařeného kolena získáme silný vývar, který můžeme použít například do guláše.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Moje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 18 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 59 minutami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 3 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 11 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 11 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 11 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 15 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 16 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 16 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 17 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno,
ovarové koleno recept,
ovarové koleno v papináku,
jak dlouho varit uzene koleno,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
jak vařit ovarové koleno,
vařené uzené koleno nejlepší,
vařené uzené koleno,
ovarové koleno v tlakovem hrnci,
varene veprove koleno,
jak dlouho varit koleno,
recepty vepřové koleno ovarové,
vařené vepřové koleno nejlepší recepty,
recept na ovarove koleno,
uzené koleno varene,
varene veprove uzene koleno,
jak dlouho vařit ovarové koleno,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
libeček,
pepř celý,
křen,
hořčice plnotučná,
pepř bílý mletý
Komentáře (22)
Uvařím ho ve vodě. Přidám ještě česnek a bobkový list. Na oběd ještě přiškrábu brambory, k tomu křen a hořtici.
Já vím, není to žádná dieta, ale snad se pro jednou nic nestane.
Vývar nechám schládnout a odeberu mastné. Hodí se na omáčku nebo polévku.