Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
5 foto Hodnocení 47× Jak dlouho vařit ovocné kynuté knedlíky v páře? První kousek je vždy zkušební
7 foto Hodnocení 15× Jak udělat knedlíky v páře? Připravte si nadýchané knedlíky dokonalého tvaru
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
7 foto Hodnocení 53× Jednoduchý návod na vaření brambor v páře: Přinášíme vám zdravější alternativu
15 foto Hodnocení 10× Vaření v páře je šetrné pro zdraví a přitom snadné. 7 výhod jednoduchého vaření
Hodnocení 166× Proč praskne knedlík při vaření. Máme pro vás jednoduché triky, jak tomu předejít
Hodnocení 230× Jak vařit knedlíky v páře? Naučíme vás jednoduchý postup, který přináší řadu výhod
Video Hodnocení 1961× Milujete kynuté ovocné knedlíky? My také, a proto vám přinášíme hned dvě varianty na jejich vaření
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem
Máte doma rýžovar? Zvládnete v něm víc než jen rýži! Uvaří pohanku, čočku i těstoviny, ale zvládne i lososa s trojitou přílohou
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Polévka z pečeného česneku a červené řepy je podzimní životabudič. S vařeným vejcem navíc hravě nahradí hlavní jídlo