Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
10 foto Hodnocení 1× Jakou si koupit formu? Někdy stačí jen jedna a upečeme v ní všechno, co chceme
6 foto Hodnocení 11× Jak udržet nože ostré? Prozradíme, jak jim prodloužit životnost vhodnou péčí
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
11 foto Hodnocení 56× Podle čeho vybrat horkovzdušnou fritézu? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit
Hodnocení 14× Jak jednoduše nabrousit struhadlo? Jde to hřebíkem, alobalem nebo dokonce i hrnkem
11 foto Hodnocení 147× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak s fritézou správně pracovat
8 foto Hodnocení 17× Jak používat parní hrnec? Co všechno v něm jde připravit i jaké má hrnec výhody
25 foto Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“