Rychlá, pikantní a žádaná: Česneková pomazánka se sýrem rozzáří každý večírek i večeři a hotová je raz dva
Nejjednodušší jablečný dezert: Apfelgrütze je hotový do čtvrt hodiny a chutná skvěle samotný i s vanilkovou omáčkou
Gastro glosa: Pohlreich ani Punčochář očekávání mnoha diváků nenaplnili. Jejich pořadům to ale výrazně pomohlo
7 foto Hodnocení 42× Čím se zahušťuje kečup? Poradíme vám, jak docílit dokonale hustého výsledku
9 foto Hodnocení 15× Zátřepka k zahuštění smetanových polévek a omáček je na přípravu velmi jednoduchá
8 foto Hodnocení 360× Jak udělat hodně tmavý guláš? Tajemství spočívá v použitých surovinách i přípravě
4 foto Hodnocení 8× Šťávu k masu můžete zahustit několika způsoby. Začátečníkům pomůže jednoduchý přehled
8 foto Hodnocení 1× Jak zahustit katův šleh? Nabízíme několik způsobů, které omáčku dobře zahustí
Video Hodnocení 43× Jak se dělá cuketová mouka? Jednoduše a snadno na ni zpracujete přebytky cuket
5 foto Hodnocení 1× Jakou mouku použít na zásmažku? Sáhnout bychom měli po mouce s jemnou texturou
7 foto Hodnocení 72× Co přidat do marmelády, aby zhoustla? Vyberte si vhodnou variantu přímo pro vás
5 foto Hodnocení 11× Jakou mouku použít na zásmažku? Víme, která je ta pravá k dokonalému zahuštění
8 foto Hodnocení 8× Pohanková mouka je naprosto univerzální. Hodí se do pečiva i palačinek a lívanců
7 foto Hodnocení 29× Čím zahustit povidla do koláčů? Zahustit je lze hned několika snadnými způsoby
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti
15 foto Chytré kuchyňské spotřebiče nemusí stát balík. Šikovnou lednici pořídíme už od osmi tisíc a za troubu dáme jen o tisícovku víc
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
20 foto Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška pokřtil svou kuchařku: Dojaly ho Mirka van Gils i Tereza Bebarová, překvapil dezertem