Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Kvíz Hodnocení 70× KVÍZ: Umíte správně udělat jíšku? Otestujte své znalosti a vyzkoušejte je v praxi
9 foto Hodnocení 30× Čím zahustit čínu? Zapomeňte na mouku a připravte lahodnou a lesklou omáčku
Kvíz Hodnocení 41× KVÍZ: Poznejte 10 variant zahušťování polévek a seznamte se s alternativami mouky
5 foto Hodnocení 17× Čím zahustit dušenou mrkev? Poradíme vám hned několik vhodných způsobů zahuštění
7 foto Hodnocení 48× Čím se zahušťuje kečup? Poradíme vám, jak docílit dokonale hustého výsledku
7 foto Hodnocení 2× Co použít místo jíšky? 7 tipů, jak zahustit oblíbené omáčky a polévky bez mouky
9 foto Hodnocení 17× Zátřepka k zahuštění smetanových polévek a omáček je na přípravu velmi jednoduchá
8 foto Hodnocení 362× Jak udělat hodně tmavý guláš? Tajemství spočívá v použitých surovinách i přípravě
4 foto Hodnocení 22× Šťávu k masu můžete zahustit několika způsoby. Začátečníkům pomůže jednoduchý přehled
8 foto Hodnocení 1× Jak zahustit katův šleh? Nabízíme několik způsobů, které omáčku dobře zahustí
Video Hodnocení 43× Jak se dělá cuketová mouka? Jednoduše a snadno na ni zpracujete přebytky cuket
5 foto Hodnocení 1× Jakou mouku použít na zásmažku? Sáhnout bychom měli po mouce s jemnou texturou
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!