Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
7 foto Hodnocení 4× Jak očistit kuřecí žaludky? Jednoduchým postupem vás provedeme krok za krokem
9 foto Hodnocení 3× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
Hodnocení 100× Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Hodnocení 96× Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
10 foto Bramborové taštičky s povidly podle Josefa Maršálka: Voní perníkem a rumem a vrátí nás do vzpomínek na léto u babičky
Šéfkuchař Pražského hradu prozradil originální recept na Masarykovo cukroví: Je lahodné a snadné, zvládne ho každý, říká