Karlovarský knedlík bez chybičky: Nadýchaný jako obláček, vláčný a zároveň pevný a voňavý po bylinkách a žemlích
Kalendář vánočního pečení 2025: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy se pustit do přípravy kokosek a kdy slepit linecké
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek nám prozradil své fígle, jak na linecké cukroví, aby bylo perfektní
7 foto Hodnocení 4× Jak očistit kuřecí žaludky? Jednoduchým postupem vás provedeme krok za krokem
9 foto Hodnocení 3× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
Hodnocení 98× Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Hodnocení 92× Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Hitem sociálních sítí jsou smažené skořicové rolky ze zbytků toastového chleba. Příprava je rychlá, chuť božská
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak udělat to nejlepší křehké těsto? Máslo musí být studené a příprava svižná