Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 036 kJ / 4 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,24 g |
| Tuky | 229,28 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 452,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z bílků uděláme sníh, žloutky smícháme s cukrem, Herou, kakaem, moukou a vanilkovým cukrem. Nakonec vmícháme sníh.
Krok 2: Pečeme ve vymazané a vysypané formě na mufiny, lepší je ale použít papírové košíčky. Na 180 stupňů, spodní horní ohřev, 13-15 minut.
Krok 3: Po vychladnutí potřeme čokoládou a obalíme v kokosu.
Zveřejněno 27. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žamberečtí ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgM6
Moje poznámka
Žamberečtí ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgM6
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 1 hodinou
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 5 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 35 minutami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 39 minutami
Linecké cukroví
Evellinka před 2 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 2 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 2 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 3 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 3 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
jezci recept,
pečeme s herou recepty,
ježek z bílků recepty,
vánoční cukroví z bílků a briošky,
recept jezky,
recepty- pečení z bílků,
recept na ježky,
ježek z bílků
Suroviny:
vejce,
cukr,
tuk hera,
kakao,
mouka hrubá,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
kokos
Komentáře (1)