Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 123 kJ / 1 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,95 g |
| Tuky | 61,70 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 198,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Moje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 16 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 2 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 7 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 8 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 8 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 9 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 9 hodinami
Tématické fráze:
co je xantan,
sušenky z čirokové mouky,
cirokova babovka,
recepty bez mléka a bez vajec,
sušenky pro batolata,
linecke s čirokove mouky,
xantan v recept,
čiroková mouka perník,
jídla z xantanu,
chia místo vajec,
sušenky z mouky chia,
cirokova semena,
bramborovo cirokove cukrovi
Suroviny:
mouka žaludová,
mouka hladká čiroková,
mouka chia,
cukr vanilkový,
cukr,
xanthan,
čokoláda hořká,
mandle,
olej,
voda
Komentáře (8)
Zkusím příště použít sladší čokoládu a trošičku více přisladit, abych uspokojila více jedlíků.
Díky za recept a rady!