Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 123 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,95 g |
Tuky | 61,70 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 198,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Moje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 53 minutami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 2 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 4 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 6 hodinami
Tématické fráze:
co je xantan,
sušenky z čirokové mouky,
cirokova babovka,
recepty bez mléka a bez vajec,
sušenky pro batolata,
linecke s čirokove mouky,
xantan v recept,
čiroková mouka perník,
jídla z xantanu,
chia místo vajec,
sušenky z mouky chia,
cirokova semena,
bramborovo cirokove cukrovi
Suroviny:
mouka žaludová,
mouka hladká čiroková,
mouka chia,
cukr vanilkový,
cukr,
xanthan,
čokoláda hořká,
mandle,
olej,
voda
Komentáře (8)
Zkusím příště použít sladší čokoládu a trošičku více přisladit, abych uspokojila více jedlíků.
Díky za recept a rady!