Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
6 foto Hodnocení 4× Jak zamrazit vařené maso? Poradíme, jak zamrazit přebytky a zamezit plýtvání
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
7 foto Hodnocení Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
Video Hodnocení 97× Jak připravit houby do mrazáku? Houby je potřeba před mražením tepelně upravit
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování zeleniny: Stačí jim předejít a zajistit si tak kvalitní zásoby
7 foto Hodnocení 25× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
6 foto Hodnocení 2× Jak se dá cuketa uchovat na zimu? Můžete ji zamrazit, zavařit nebo usušit na mouku
8 foto Hodnocení 28× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
Smažené makaronové koule: Americká fastfoodová specialita, do níž využijete zbytky těstovin, je kulinárním hitem
Jídelní rozmary slavných: Helena Růžičková milovala česnek a pekla vynikající kuře v majonéze pod peřinkou ze slaniny
Plněné brambory s dvěma druhy sýrů a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mikynka 30 min