Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
9 foto Hodnocení 14× Jednoduchá zálivka na salát: Měla by se v ní propojit sladká, slaná i kyselá chuť
5 foto Hodnocení 97× Salát ze salátu: Nejjednodušší zálivku na zelený salát uděláte pouze ze tří surovin
13 foto Hodnocení 6× 10 tipů pro správné zalévání rajčat: Vypěstujte chutné, kvalitní a zdravé plody
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
9 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě dresinků a zálivek: Zapomeňte na ty kupované a rozmazlujte se
5 foto Hodnocení 18× Jak udělat salát Coleslaw? Zelná pochoutka se hodí ke grilovaným i smaženým jídlům
Video Hodnocení 2× Křehké kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy: Lahůdku zvládnete snadno s videonávodem
7 foto Hodnocení 2× Čím nahradit ocet v zálivce? Zálivka by v salátu chybět neměla, ocet však může
14 foto Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně
Video Hodnocení 129× Jak připravit salát z ledového salátu. Využijeme křehkost jeho svěžích listů
6 foto Pečeme s Ivou: Božsky nadýchané, jako pírko lehounké plundrové loupáčky neodolatelně voní po másle
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
Nechcete si zašpinit kuchařku při vaření? Použijte potravinářskou fólii nebo si udělejte kopie, které si přilepíte na linku