Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Vanilkový pudinkový krém do cukroví: Hedvábně jemný, hladký a voňavý vylepší linecké, košíčky i slepované ořechy
5 foto Hodnocení 68× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
9 foto Hodnocení 12× Jaká zvěřina je vhodná na guláš? Poradíme, z kterého masa uvaříte chutné guláše
4 foto Hodnocení 64× Jak naložit srnčí maso na guláš? Ta pravá marináda dodá guláši dokonalou chuť
5 foto Hodnocení 9× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
6 foto Hodnocení 42× Jak připravit bažanta? Může se péct, dusit i vařit a my poradíme, jak na to
9 foto Hodnocení 16× Desatero rad na téma zvěřina: Jak na srnčí, jelení a další zvěřinu v kuchyni
8 foto Hodnocení 2× Jak a proč mořit maso? Moření se týká především zvěřiny, jehněčího a skopového masa
8 foto Hodnocení 19× Jaké maso na hamburgery? Možností je několik, ale původní receptura hovoří jasně
8 foto Hodnocení 22× Maso na šlehačce: Šlehačka je oblíbenou surovinou k přípravě různých druhů masa
9 foto Hodnocení 22× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
9 foto Myslivecký bál, jídla plný sál aneb Jak to chodí na venkovské tancovačce: Kančí guláš, vlastní chlebíčky i tombola
5 foto Hodnocení 89× Z jakého masa připravíte ten nejlepší guláš, který sklidí úspěch u celé rodiny
Pampelišková buchta s polevou aneb dezert, který vás příjemně překvapí. Vyzkoušejte podle našeho receptu
Jak na ty nejlepší francouzské brambory? Co nejtenčí plátky brambor jsou základ, chuť vylepší tučná smetana i správná směs koření