Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 800 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,30 g |
Tuky | 38,01 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 354 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 22,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřina s liškami a majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoGv
Moje poznámka
Zvěřina s liškami a majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoGv
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 9 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 4 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 4 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 5 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 6 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 8 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 8 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 10 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 10 hodinami
Tématické fráze:
zvěřina na liškách,
zvěřina recepty,
srnčí na liškách,
srnčí s liškami,
recepty ze zvěřiny,
zveřina maso co mám ráda recepty,
zvěřina s liškami,
srnčí kýta na liškách,
recepty na zvěřinu,
recepty zvěřina,
recept zvěřina s liškami,
srnčí ořez,
zvěřina s liškama,
makro zvěřina,
recept na zvěřinu,
zvěrina recept,
recepty s liškami,
zvěřinové recepty,
recepty na kančí maso z kotlety,
srnčí maso s liškami
Suroviny:
ořez zvěřinový,
houby lišky,
smetana na vaření,
cibule,
majoránka,
jalovec,
máslo,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (32)
Mám uloženo, jelen ještě je