Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
varilamyskakasicku uvařila 22. 7. 2013 18:12 Bublanina s meruňkami, mákem a sněhovou čepicí 0 0 Okomentovat
Mleté řízky pečené v troubě: Křehké a šťavnaté maso zjemní smetana a sýr, chuť při pečení zvýrazní cibule
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
Salát z červeného zelí s kukuřicí a kuřecím masem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min