Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
RubyRom uvařila 25. 4. 2025 11:41 Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
5 zákusků do skla: Likérovou špičku, mrkvový dort nebo cheesecake můžete servírovat i zcela netradičně. Jak na to?
13 foto Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář