Rány mazali medem, kůži olivovým olejem. Triky ze starého Egypta pomáhají i dnes, říká uznávaná dermatoložka
Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
tejaja uvařila 11. 2. 2017 10:35 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Okomentovat
Přílohy Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) Mish_Ellie 60 min
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
9 foto Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Příběh plastových lžiček, které se v Pelíšcích v horké kávě ihned rozmočily