Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Anna Kocikova uvařila 6. 6. 2024 13:18 Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci 0 0 Okomentovat
Pomalý hrnec Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci Anna Kocikova 260 min
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte
7 foto Peče celá země: Jak na ty nejlepší domácí čokoládové tyčinky? Těchto 5 kroků zaručí dokonalý výsledek
Mořské plody se zeleninou (Dělená strava podle LK - Zvířata) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 30 min