Vepřové výpečky pánů z Hradce
Recept ještě nebyl hodnocenReceptů na výpečky existuje spousta, ale tento trochu pracnější postup vás odmění dokonale opečeným povrchem a uvnitř měkkým, šťavnatým masem, které se rozplývá na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 361 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 29,70 g |
– nasycené | 7,73 g |
– nenasycené | 15,65 g |
–– mononenasycené | 12,77 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Receptů na výpečky existuje spousta, ale tento trochu pracnější postup vás odmění dokonale opečeným povrchem a uvnitř měkkým, šťavnatým masem, které se rozplývá na…
Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem by sice neměly být na talíři každý den, ale čas od času to určitě neuškodí. Do červena upečené kostky masa vonící kmínem a…
V poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent…
Zbylo vám po víkendovém obědu pečené maso a lámete si hlavu, jak ho zužitkovat? Stačí přidat pár ingrediencí a během chvilky vytvoříte lahodnou pomazánku, která je…
Pečený králík na česneku je klasika české kuchyně, která v sobě spojuje jemné, libové maso s výraznou chutí česneku. Pomalu pečený dozlatova získává křupavou kůrku a…
Vyzkoušejte vynikající roládu z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Dá se použít jako hlavní jídlo i jako chuťovka na obložené mísy.…
Oblíbenou kratochvílí mnoha rodin je uzení. Chcete-li připravit ty nejlepší klobásky, stačí se držet osvědčeného receptu. Jeden takový tu pro vás máme. Základem je…
Pokud potřebujeme zpracovat nebo uchovat větší množství masa, je nutné ho zakonzervovat. V létě doma, na chatě či při kempování jsou tyto konzervy základem mnoha pokrmů,…
Patříte mezi milovníky masa, bůčku a řízků? Tak musíte vyzkoušet soukenický řízek. Recept je jednoduchý a pokrm je to opravdu lahodný. Stačí pár minut na pánvi a voňavý,…
Zkuste nápaditý způsob přípravy bůčku podle starého receptu. Bůček uvaříme, obalíme ve směsi pikantního koření a dáme na pár dní do lednice. Chutě se krásně propojí a…
Jak docílit šťavnatého králičího masa? Přidáme k pečení ještě kousek dobrého bůčku, jako v našem receptu. Králičí maso bude šťavnatější a bůček dodá výbornou chuť nejen…
Toto je pomazánka mého dětství. Využijeme pečený bůček, který okořeníme jen solí a drceným kmínem. Pomazánka má i tak výraznou chuť a navíc je jemná, masová. Podáváme s…
Rizoto na srbský způsob je chutné, syté jídlo plné vůní Balkánu. Na rozdíl od krémového italského rizota se tento pokrm připravuje s rajčatovým základem, paprikou,…
Připravte domácí vepřovku, je to luxus! Buď si na ní hned s krajícem chleba a okurkou pochutnáte, nebo ohřáté kostičky masa a k tomu salát nebo zeleninu naložíte na…
Exotické recepty přinášejí do naší gastronomie oživení a tím obohacují náš jídelníček. A tak si postupně zvykáme na neobvyklé chutě, pikantněji kořeněné pokrmy a…
Tento výborný naložený bůček připravíte velmi snadno. Stačí bůček uvařit, potřít ho marinádou z česneku, koření a omáček, poté ho zabalit do alobalu a vyčkat, až se v…
Bůček uvaříme ve vodě s česnekem a kořením a poté ho potřeme chuťově výraznou marinádou. Bůček necháme po dobu jednoho týdne uležet, aby se všechny chutě správně…
Jak proměnit kousek vepřového masa v neskutečnou delikatesu? Zkuste tento recept a připravte si lahodný a šťavnatý bůček a k tomu i výborný vývar, který lze použít jako…
Nutrii jsem opláchl, osolil, položil do pekáčku na 5 posekaných cibulí. do hrudníku jsem vložil 12 stroužků česneku, vcelku. Shora pokmínoval. Do volného prostoru v…
Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní…
Játrová paštika namazaná na plátku čerstvého chleba je velmi oblíbená svačinka na rodinné výlety i během klidného víkendu. Připravte si jednoduchou a jemnou paštiku…
Pekelný bůček, okořeněný chilli a česnekem, s kůží vypečenou do křupava, potěší všechny milovníky pikantního a masa. Podávat ho můžete i studený, nakrájený na plátky,…
Jemné a dietní králičí maso je vynikající na pečení. Díky nízkému obsahu tuku je vhodné přidat něco tučnějšího, aby se zachovala šťavnatost. Upečte si k nedělními obědu…
Chcete mít nachystáno na sytou večeři nebo rychlý studený oběd? Uvařit vepřový bůček s kořením není složité. Pak jen ještě obalit v paprice a nechat zchladnout. Na chléb…