Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Anna Kocikova uvařila 29. 4. 2025 20:01 Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru 0 0 Okomentovat
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
Pečené placičky z květáku, šunky a sýru: Jednodušší verze smažené varianty je krásně šťavnatá i křupavá, na talíři je za chvíli