Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
k.radulka uvařila 10. 3. 2011 09:27 Jednoduchý modelovaný stromeček 0 0 nůžkami prostříháme kolem dokola jakoby malé jehličí Okomentovat
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
8 foto Český nároďák se chystá na kuchařskou olympiádu: Půjde o prověrku našich schopností, říká manažer týmu Tomáš Popp
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu