uvařila 27. 3. 2010 16:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 3. 2010 16:37
mléko, rum, sůl, kůra citronová, tuk hera, cukr, žloutek, mouka polohrubá, droždí čerstvé
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Magická svatojánská noc: Upečte si slaný svítek s bylinkami podle starodávného receptu
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu