Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Colombo65 uvařil 25. 8. 2012 15:49 Krajanec-/škvarkový/ slaná buchta k omáčkám 0 0 ... výborná příloho k uvařenému leču :) Okomentovat
Trochu „opilá“ limonáda: Chlebový kvas zažene žízeň, osvěží a hlavu vám nezamotá. Takhle jej připravíte doma
Babské rady, jak vyčistit troubu: Stačí citron, jedlá soda, voda a bílý ocet, pozor musíme dát jen na správné kombinace
Jak na dokonalý chleba ve vajíčku: Připravíme jej klasicky na pánvičce i v troubě, nebo slavnostněji v košíčcích na muffiny
Hovězí minutka s hlívou, rajčatovou pastou a okurkami Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Marie Svarcova 15 min