Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
mariana. uvařila 13. 8. 2012 18:36 Kuřecí závitky s tyrolskou šunkou na česneku a žampionech 0 0 Okomentovat
Margot kuličky voní kokosem, rumem a čokoládou. Toto nepečené cukroví si zkrátka zamilujete, a přitom je hotové za chvíli
12 foto Josef Maršálek upekl žemlovku podle babičky Boženky: Důležitý je výběr správně starého pečiva, radí cukrář