Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice Francouzská - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 172 kJ /
280 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené18,00 g
–– mononenasycené12,00 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 31,00 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy16,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Šťavnatý burger

Šťavnatý burger

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Domácí šťavnatý burger má úžasnou chuť, které se žádné kupované nevyrovnají. Podrobný postup a různé vychytávky zaručí, že se šťavnaté burgery povedou i těm, kdo nemají…

Mirusha

60 min

Pikantní zelný salát Videorecept

Pikantní zelný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zelné saláty patří mezi velmi oblíbené přílohy zejména k masovým pokrmům. Tento je lahodný, pikantní, osvěžující a plný vitamínů. Využijte sezónu raného zelí a připravte…

Merylas

20 min

Císařské řízky Videorecept

Císařské řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Císařské řízky jsou lehce pikantní verzí klasických řízků. Místo syrového masa se používá uzená krkovice nebo plec, která se před obalením důkladně potře česnekem.…

Vepřové koleno jedna báseň Videorecept

Vepřové koleno jedna báseň

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Klasické pečené vepřové koleno se těší velké oblibě zejména v hospodách. Chcete si ho připravit doma a povznést ho na vyšší úroveň? Vykostěte ho, zarolujte a upečte s…

Dr.Holub

130 min

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cestoviny dáme uvariť, prepláchneme pod studenou vodou a necháme otiecť. Papriku a šalát /pór/ nakrájame na väčšie prúžky. Kukuricu scedíme, alebo rozmrazíme, podľa toho…

Fazolkový salát 5x podruhé

Fazolkový salát 5x podruhé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…

Domácí tatarák z lososa

Domácí tatarák z lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lehkým předkrmem plným chuti a svěžesti je tatarák z lososa. Zaujme vás svou výraznou chutí, o kterou se postará limetková šťáva, hořčice a okurka. Podáváme ho na dobře…

poslirecept

50 min

Rychlé špízy

Rychlé špízy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso naložíme večer a ráno dáváme na špejle.Maso nakrájíme na kostičky, dáme ho do střední misky.K masu přidáme hořčice, gulášové koření, pepř a trošku soli (já mám sůl…

Herkulova večeře

Herkulova večeře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Salám rozmixujeme (nožový nástavec), pak k němu přidáme celé pomazánkové máslo, majonézu a všechny další suroviny. Vyšleháme a vychladíme alespoň dvě hodiny v lednici.…

danielle72

15 min

Líčka na hořčici

Líčka na hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Den předem maso zbavíme tuku a naporcujeme na menší díly, které osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí. Dáme do lednice do chladna uležet do druhého dne.V hrnci,…

Božská ďábelská vejce

Božská ďábelská vejce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

1.Vejce vložíme do studené vody a přivedeme k prudkému varu. Odstavíme z plotny, přikryjeme a necháme 15 minut stát. Vejce opláchneme studenou vodou, aby se ochladila.…

Petra1990

15 min

Salát Niçoise 2

Salát Niçoise 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Salát Niçoise pochází z francouzského města Nice. Salát se původně skládal pouze z čerstvé zeleniny, ančoviček a natvrdo uvařených vajec. Nyní je salát celosvětově velmi…

zizala

25 min

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli