Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
bara.it uvařila 10. 10. 2013 13:28 Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano) 0 0 Okomentovat
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Pečeme s Ivou: Maličké buchtičky plněné povidlovou náplní vypadají jako visací zámky. S radostí po nich sáhne každé dítě