Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
cathleen uvařila 25. 7. 2013 07:03 Mleté maso v tukové vepřové bláně (bránici, košilce, závoji, necu) 0 0 Okomentovat
Rychlý hrníčkový perník na plech: Krásně vláčný, nadýchaný a voňavý moučník hravě zvládne i kuchyňský začátečník
Domácí turecký med jen ze čtyř surovin: Vynikající sladká pochoutka voní praženými ořechy, je měkká a nelepí se na zuby
47 foto Vánoční trhy v Praze 2023: Guláš za 55 Kč, pánský štrúdl za 90 Kč a kilo cukroví za baťovských 999 Kč