uvařila 28. 1. 2013 13:54
Doprčeno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2013 13:54
Doprčeno
kližka hovězí s morkovou kostí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, cibule, máslo, rajče drcené, víno bílé, vývar hovězí, petrželka, kůra citronová, česnek
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu
Co se zbylými knedlíky? Recept na rozstřelené knedlíky s vejci si zamiluje každý, postup je snadný, chuť božská