Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kližka hovězí s morkovou kostí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie387 kJ / 93 kcal
Bílkoviny20,20 g
– z toho živočišné bílkoviny20,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,56 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,54 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Osso buco

Osso buco

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí nebo telecí kližka s kostí (osso buco = kost s dírou) je vynikající na dušení. Zkuste skvělé osso buco po italsku, dušené v zeleninové omáčce s vínem a na závěr…

suslajda

150 min

Ossobuco na víně a zelenině

Ossobuco na víně a zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Otřeným plátkům ossobuco na několika místech nařízneme blánu, kterou mají po obvodu, aby se později nekroutily. Obalíme je v hladké mouce se solí a pepřem a na oleji z…