Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Katerina Valigurova uvařila 15. 6. 2012 12:22 Polévka z vloček, čínského zelí a brambor 0 0 Okomentovat
Skromná kuchyně: 5 tipů, jak využít strouhanku ze starého pečiva. Hodí se na knedlíky a těstoviny, do sekané i štrúdlu
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky