Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
Peče celá země: Jak na obrácený jablečný koláč tarte tatin? Podle Josefa Maršálka jsou důležité tyhle tři kroky
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná