Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
KikiPiemonte uvařila 22. 2. 2014 13:37 Avokádová pomazánka s toustovým chlebem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KikiPiemonte uvařila 22. 2. 2014 13:37 Avokádová pomazánka s toustovým chlebem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě