Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
LuciePe uvařila 1. 12. 2016 18:20 Banánové sušenky s ječnými vločkami a vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LuciePe uvařila 1. 12. 2016 18:19 Banánové sušenky s ječnými vločkami a vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné české kuchařské knihy: Podle Rettigové, Sandtnerky i Kejřové se učily vařit a péct celé generace