Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
tastylife.cz uvařila 31. 7. 2015 11:51 Banánový chlebíček s brusinkami a ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tastylife.cz uvařila 31. 7. 2015 11:51 Banánový chlebíček s brusinkami a ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hovězí maso na houbách je česká klasika. Libová loupaná plec je zárukou báječné šťavnatosti, chuť a vůni dodají čerstvé houby