Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Ivace64 uvařila 12. 5. 2018 19:50 Barevná pomazánka z brynzy, mrkve a ředkviček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 12. 5. 2018 19:28 Barevná pomazánka z brynzy, mrkve a ředkviček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 12. 5. 2018 19:28 Barevná pomazánka z brynzy, mrkve a ředkviček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 12. 5. 2018 19:28 Barevná pomazánka z brynzy, mrkve a ředkviček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Objevte svět zavařování i vy! Želírovací cukr, Gelfix nebo Želírovací cukr se stévií. Který si vybrat?