Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
varilamyskakasicku uvařila 12. 9. 2012 10:29 Barevná, zdravá a rychlá polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 12. 9. 2012 10:23 Barevná, zdravá a rychlá polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 12. 9. 2012 10:23 Barevná, zdravá a rychlá polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Otestovali jsme nové hamburgery od Přemka Forejta: Za sjezd z dálnice stojí jen varianta se šťavnatým hovězím a čtyřmi okurkami
9 skvělých jídel do horkého počasí: Špagety s marinovanými rajčaty nebo salát z kuřecího masa a rýže zasytí, ale nedají moc práce