Originální způsob, jak zavařit vyzrálá, voňavá rajčata: Rajčatový salát ve skle chutná jako čerstvý i v lednu
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
mika59 uvařila 28. 10. 2018 15:28 Barevné hrnkové knedlíky s dušenými kedlubnami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 4. 2015 15:09 Barevné hrnkové knedlíky s dušenými kedlubnami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 4. 2015 14:45 Barevné hrnkové knedlíky s dušenými kedlubnami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame