Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
srettka uvařila 29. 4. 2015 16:43 Bezlepková buchta s podmáslím a jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 29. 4. 2015 16:43 Bezlepková buchta s podmáslím a jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Holka u plotny radí: Jak na domácí bake rolls aneb Chlebové křupinky ze staršího pečiva skoro bez práce a skoro bez peněz