Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:18 Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:18 Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:18 Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se jedlo v 50. letech: Zásoby ze sklepa a ze spíže, příděl 4 vajíček na měsíc a máslo jen pro děti
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
Jogurtová buchta: Vláčný a šťavnatý moučník je hotový za chvíli a využijete i kelímek od jogurtu na odměřování surovin