Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
petram uvařila 31. 7. 2012 04:38 Bezlepkový chléb s maniokovou moukou a lněným semínkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 31. 7. 2012 04:38 Bezlepkový chléb s maniokovou moukou a lněným semínkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 31. 7. 2012 04:37 Bezlepkový chléb s maniokovou moukou a lněným semínkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 31. 7. 2012 04:37 Bezlepkový chléb s maniokovou moukou a lněným semínkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 31. 7. 2012 04:37 Bezlepkový chléb s maniokovou moukou a lněným semínkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá