Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
bystrouska uvařila 11. 9. 2013 17:48 Bramboráky bezdomovce Oldy 0 0 Zobrazit detail Bramboráky bezdomovce Oldy Okomentovat
bystrouska uvařila 11. 9. 2013 17:48 Bramboráky bezdomovce Oldy 0 0 Zobrazit detail Bramboráky bezdomovce Oldy Okomentovat
Nadýchané koblihy s krémem: Do těsta patří rum a spousta vajec, základem je dobře nakynuté těsto. Výsledek nadchne všechny
Topinka Jaroslava Sapíka ohromila princeznu Dianu: Chtěla ji po mně pořád dokola, vzpomíná slavný šéfkuchař