Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Miquel uvařil 20. 3. 2015 15:55 Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 20. 3. 2015 14:19 Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 20. 3. 2015 14:18 Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská) 0 0 Zobrazit detail Čerstvě upečené Okomentovat
13 foto Perfektní kuřecí svíčková podle Ostravskeho Gastrošefa: Ideální levné jídlo, když máte před výplatou, říká influencer
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete