Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
maris uvařila 3. 6. 2025 13:57 Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 3. 6. 2025 13:57 Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
Italské kuře „po myslivecku“: Kuře cacciatore voní vínem a rajčaty a skvěle se hodí do sychravých dní
Smažené tvarůžky s marmeládou a broskví pro Rebeku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 jarka skrobakova 25 min