Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Jednoduchá, ale chuťově výrazná polévka, která spojuje jemnost brambor, křehkost fazolových lusků a svěžest čerstvého kopru. Tahle polévka v sobě nese chuť venkova i babiččiny kuchyně.
Postup přípravy
Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem. Krok 5: Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem.
Zveřejněno 3. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Moje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 17 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 17 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 17 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 17 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 3 minutami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 27 minutami
Špagety à la carbonara
iFanoush před 28 minutami
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 29 minutami
Grilované krevety
Monkrizova před 43 minutami
Nejlepší špenát
Honza1351 před 52 minutami
Rajská polévka III
Katkabi před 53 minutami
Americké brambory pečené v tatarce
trdlo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Majkaa před 1 hodinou
Perník s meruňkami
Birdmann před 2 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka,
kmín mletý,
brambory rané,
fazolky zelené,
vývar zeleninový,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
vejce
Komentáře (8)