Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
hazel uvařila 15. 5. 2015 16:27 Bramborová tortilla s chorizem a žampiony (Tortilla de patatas) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 4. 2015 17:10 Bramborová tortilla s chorizem a žampiony (Tortilla de patatas) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 4. 2015 17:10 Bramborová tortilla s chorizem a žampiony (Tortilla de patatas) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Pivní čokoládový dort podle Josefa Maršálka je krásně nadýchaný a s krémem ze žervé chutná fantasticky
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti