Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barevné sojové nudličky s čínskou vůní

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

15. 6. 2011 14:28

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 587 kJ / 379 kcal
Bílkoviny6,31 g
Tuky14,15 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,20 g
Sacharidy54,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po delší době jsem dostala chuť na sojové maso a protože je to bezva rychlovka, použila jsem ho do takéto směsi.

Med jsem použila smrkový - je tmavý a krásně voní, ale lze použít i klasický včelí.

Sojové maso používám nejraději od Bona Vity.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

8. 2. 2024 12:41

Mizuna: děkuji za vyzkoušení a milý komentář🙂

mirca75 mirca75

8. 2. 2024 12:40

Ivana79: jsem ráda, že vám chutnalo🙂. My teď máme taky pohankové období a je to úžasná potravina.

Mizuna

7. 2. 2024 16:00

Výborné!

Ivana79 Ivana79

9. 1. 2013 15:47

Mirča,ja nemám také nádherné fotky ako ty:-8ale jedlo je výborné:-*:yes:Zeleninu som dala podľa mojich zásob,mám ešte v pivnici dve maslové dyne zo záhrady (to sú tie oranžové kúsky),dala som aj papriku a uhorku.Jedla som to s pohankou.Máš bod:-K

Klariska Klariska

16. 6. 2011 11:14

Pěkný recept pěkně připravený, zelenina ani sojové maso se nerozpadají a je to lahoda pro oko :yes::-K.

chocolate chocolate

16. 6. 2011 10:38

Sojové maso mám ráda, nejlepší jsou pekingské nudličky od Bonavity.Moc fajn a pěkně popsaný recept:yes:.

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2011 21:21

Recept se mi hodně líbí:-p+5:yes:A fotky jsou moc hezké:yes:já také fotím bez blesku,pokud není večer;-)

Patricie

15. 6. 2011 19:51

:-KMirko, souhlasím s tebou. Soj. maso je bezvadné, ale musí se umět připravit.Tvůj recept vyzkouším. Fotky jsou nádherné, ale to myslím u tebe jsou vždycky:-D+:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2011 19:48

mirca75: Co se týká focení, tak Miruš, už v Blesku-(časopisu) psali, co se týká focení, tak pokud možno blesk vynechat!! Od té doby si nastavuji focení bez blesku taky. Někdy to stejně bleskne, když ani venku není moc světla a někdy je to docela na škodu.;-)
Co se týká sojových nudliček, opravdu je to o úpravě. Jak píšeš, že třeba přidat k vepřovým nudličkám, tak úplně super je soju přidat k játrům;-). Kdysi jsem dělávala naloženou čínu-viz (Ćína, nebo Čína z býčích žláz) z jater a vždycky jsem to dala půl na půl se sojovými nudličkami. Játra jsou hodně šťavnatá, vsáknou do soji a nepoznáš rozdíl. Nejlépe nechat naložené přes noc. Děcka to milovaly, ale Láďa to nejí, tak to teď nedělám.

mirca75 mirca75

15. 6. 2011 17:06

Děkuju vám za milé komentíky:-). U nás sojové maso jako takové jím jen já, ale když dělám vepřové nudličky jako minutku, tak klidně přidám část sojových a nikdo nic nenamítá;-). Mám ráda, když je sojové maso nakrájeno jemněji, ale v sojovém guláši mi ty kostky nevadí. U sojového masa je fajn, že se dá dělat na tisíc způsobů a je kombinovatelné skoro se vším. A taky je cenově super - za balení (80 g) dám 14,- Kč a je z toho až pět jídel;-). Někdo sojové maso nemusí, protože je prý jako "žvýkačka", ale při správné úpravě je šťavnaté a jemné...
Cathleen:-) moc ráda Tě zase vidím:-K a děkuju za pochvalu:-K. Kdyby jsi viděla čím fotím - nefunguje blesk,..., ale snažím se:-).

maris maris

15. 6. 2011 16:24

U nás rodina rezolutně a jednou pro vždy sojové maso odmítla, ale vypadá to nádherně:yes::-)

rebeka rebeka

15. 6. 2011 16:11

souhlas s cathleen...taky sojové maso ee,ale tato fotka je táák krásná,že bych to snad i ochutnala..a to rovnou ze skla:-8:-D:-D:yes:

Bobina1

15. 6. 2011 16:09

Můj muž nesnáší sojové maso, takže ho nedělám a nikdy jsem nevyhledával recepty, ale tohle vypadá fakt moc dobře :-), vyzkouším, nakrájim soju na maličké kousky, třeba mu to bude chutnat :-? a když ne, zbyde víc pro mě.. :-p:-D dávám si do oblíbených a někdy určitě zkusím, díky :-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2011 15:23

:-p:yes:

monikaK

15. 6. 2011 14:50

Dneska mám příšernou žravou:-8,tak je škoda,že nemám před sebou plný talíř této dobroty:-D;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sojové nudličky sojové nudličky recept recept na sojové nudličky sojové nudličky recepty sojové nudličky na pekingský způsob pekingské sojové nudličky, recepty sojove nudlicky - recept recepty sojové nudličky cina ze sojovych nudlicek recept sójové nudličky recepty na sojové nudličky jak upravit sojove maso nudličky pekingské nudličky sojové nudličky příprava nejlepší recepty ze sojového masa pekingské sojové nudličky recepty ze sojovych nudliček sojové nudle sójové nudličky s rýží sojové maso bona vita

Suroviny: nudličky sojové, vývar drůbeží, omáčka sojová, med, koření čína, sůl, cibule, olej olivový, česnek, zázvor, solamyl, pórek, mrkev, voda

TopRecepty.cz

Barevné sojové nudličky s čínskou vůní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Yjx