Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
petrunka uvařila 7. 10. 2016 19:29 Bramborové knedlíky plněné pralinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 11. 2009 15:04 Bramborové knedlíky plněné pralinkami 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť Okomentovat
Nové brambory v podzimní kuchyni: Skvělé jsou z popela, opečené na grilu nebo jako základ pro vídeňský bramborový salát
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady
Kuřecí čtvrtky s vepřovou plecí a paprikami na Adžice Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Tom Beyk 50 min