Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Jnany uvařil 15. 11. 2019 09:33 Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jnany uvařil 15. 11. 2019 09:31 Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jnany uvařil 15. 11. 2019 09:31 Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jnany uvařil 15. 11. 2019 09:31 Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jnany uvařil 15. 11. 2019 09:31 Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jnany uvařil 15. 11. 2019 09:31 Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Arabesky aneb vánoční chuť dětství. Oblíbené želé bonbony úspěšně konkurovaly kolekcím i salonkám
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika