Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
mika59 uvařila 24. 5. 2018 15:31 Bramborové noky se žampionovou omáčkou z mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 24. 5. 2018 15:31 Bramborové noky se žampionovou omáčkou z mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Vaříme podle ČSN: Pravé socialistické smaženky neboli vaječné řízky. S cibulí, hořčicí a okurkou chutnají skvěle